Team Rynkeby Trekanten

Haven rundt for BørneCancerfonden

Lørdag d. 1. maj går Jesper rundt i sin have i 12 timer.

Alle er velkomne til at komme og se på. Der er masser af sjov og underholdning for alle. Kom forbi og mød Team Rynkeby Trekanten og hjælp med at rejse penge til Børnecancerfondens arbejde.

Jesper får besøg af en lang række spændende gæster på hans gåtur i haven. Der vil blive sendt live radio fra eventet og der vil blive livestreamet fra gåturen på Facebook.

Du har mulighed for at støtte Jespers indsamling ved at blive sponsor, med mulighed for logo/synlighed på Jespers tøj og med logo på banner på hækken der omkranser haven.

Du kan også støtte Jespers indsamling til Børnecancerfonden med kr. 50,- og samtidig få mulighed for at vinde en fed præmie. Det handler om at gætte hvor langt Jesper og hans gæster går i hans have - uafbrudt i 12 timer.

Du kan kontakte Jesper via den dedikerede Facebook side: "havenrundtforboernecancerfonden" på tlf: 28912959 eller mail event@teamtrekanten.dk

Hvis du besøger denne side fra en Smartphone, så har du mulighed for at gætte på hvor langt Jesper og hans gæster går på 12 uafbrudte timer.

Team Rynkeby - Børnecancerfonden - Børnelungefonden

Hvor langt går Jesper?

Doner dit bud for kun kr. 50,-

D. 1. maj går Jesper en tur i sin have. Han går 12 timer og får besøg ag 12 gæster.

Hvor langt går Jesper og gæsterne til sammen? Giv dit bud lige her. Et gæt koster kr. 50,- ...Pengene giver vi til Børnecancerfonden!

Vinderen er den hvis svar, kommer tættest på. Vinderen bliver oplyst på dagen på Facebooksiden "HavenRundtForBCF". Følg med for at se om du har vundet og hvad du har vundet.